Cookies: Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική τους. Το κατάλαβα
Κλείσιμο
Έχετε αλλάξει Καμπάνια αλλά το Καλάθι σας δεν έχει μεταβληθεί.
Έχετε αλλάξει Καμπάνια και το Καλάθι σας έχει ενημερωθεί ανάλογα.

Κρέμα νύχτας: Μήπως σταματά να δρα με την πάροδο του χρόνου;

Αναρωτιέστε γιατί η κρέμα νύχτας που χρησιμοποιείτε δε σας βοηθά πλέον; Ανακαλύψτε τώρα την αιτία και τη λύση!

 

Ας το κάνουμε εικόνα: Χρησιμοποιείτε την αγαπημένη σας κρέμα νυκτός σχεδόν από πάντα, αλλά τελευταία, δεν έχει την ίδια επίδραση στην επιδερμίδα σας, ούτε τα αποτελέσματα είναι ορατά. Έχετε αρχίσει να ανησυχείτε καθώς το δέρμα σας εμφανίζει διάφορα σημάδια γήρανσης, όπως ρυτίδες, σημεία ηλικίας, έλλειψη σταθερότητας και ακτινοβολίας ... Για οποιοδήποτε λόγο, η επιδερμίδα σας δείχνει να έχει αναπτύξει μια ανοχή και αισθάνεστε ότι η αντιγηραντική σας αγωγή έχει σταματήσει να λειτουργεί. Ισχύει λέτε αυτό;

 

Οι κρέμες αντιγήρανσης σιγά σιγά αδρανούν: Αλήθεια ή μύθος;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η σκέψη ότι το δέρμα μας μπορεί να γίνει ανθεκτικό στα προϊόντα περιποίησης, μπορεί τελικά να είναι σωστή. Αυτό ονομάζεται «ταχυφύλαξη» και αναφέρεται στο γεγονός ότι το δέρμα μας συνηθίζει σε κάτι, οπότε δεν λειτουργεί κανονικά.

Στην πραγματικότητα, στην περίπτωση της ρετινόλης, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα οφέλη της στα κύτταρα της επιδερμίδας κορυφώθηκαν μετά από μία έως δύο εβδομάδες χρήσης. Αυτό συνέβη όταν το δέρμα παρήγαγε την υψηλότερη δυνατή ποσότητα κολλαγόνου, πράγμα που έκανε πιο ομαλή και σταθερή την όψη της επιδερμίδας. Ενώ τα οφέλη που ενισχύουν τη νεότητα δεν χάνονται, οι δοκιμές έδειξαν ότι η αρχική αύξηση παραγωγής κολλαγόνου αρχίζει να σταματάει μόλις τα κύτταρα προσαρμοστούν και συνηθίσουν στην εφαρμογή της ρετινόλης.

Με βάση αυτό, πώς μπορούμε να κάνουμε τις ρυτίδες μας αόρατες, χωρίς να συνεχίζουμε να επενδύουμε σε μια κρέμα προσώπου, ένα serumή άλλο αντιγηραντικό προϊόν; Ένας καλός τρόπος είναι να κρατήσετε τα κύτταρα της επιδερμίδας σας σε …αγωνία, εναλλάσσοντας τα συστατικά που περιέχονται στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. Ανακαλύψτε πώς!

 

Μπορεί ένα προϊόν να συνεχίσει να αποδίδει για πάντα;

Η απάντηση είναι ναι! Το κλειδί είναι να …εξαπατήσετε το δέρμα σας με τη διαδικασία! Το ζήτημα δεν είναι οι επιδόσεις του ίδιου του συστατικού αλλά η προσαρμοστικότητα του δέρματος στα συστατικά με την πάροδο του χρόνου - ακριβώς όπως όταν τα λιπώδη κύτταρα συνηθίζουν τη μειωμένη πρόσληψη θερμίδων ή όταν οι μύες προσαρμόζονται στην αύξηση βάρους.

 

Εδώ έρχεται για να ξεχωρίσει η Κρεμώδης αγωγή AnewUltimateInfiniteEffects! Πρόκειται για μια διπλή κρέμα νύχτας, ένα διπλό σύστημα με σύνθεση από τα σύμπλοκα Glyco+ και SuperRetinol, η εφαρμογή της οποίας εναλλάσσεται εβδομαδιαία.

 

Πώς λειτουργεί;

Το σύμπλοκο Glyco+ αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα, ενώ το σύμπλοκο SuperRetinolενεργοποιεί και διορθώνει. Είναι γεγονός ότι η Ρετινόλη κάνει «δουλειά», αλλά η νέα InfiniteEffectsκάνει καλύτερη*.  Να αναφέρουμε επιπλέον ότι, το 90% των γυναικών συμφώνησε πως τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται εβδομάδα με την εβδομάδα**.

 

Εφαρμογή

  • Εφαρμόστε κάθε βράδυ, μόνο την κρέμα ή μετά από το Διπλό Ελιξίριο UltimateSupreme, όπως κάθε άλλη κρέμα νύχτας. Αλλάξτε τις κρέμες κάθε εβδομάδα για να έχετε συνεχόμενα αντιγηραντικά οφέλη σε πολλαπλά σημάδια γήρανσης. Η διάρκεια των κρεμών είναι περίπου 4 εβδομάδες.
  • Μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε την περιποίηση φορώντας το Σύστημα Ματιών UltimateMulti-Performance, για να μειώσετε τις ρυτίδες και τις σακούλες στα μάτια.

 

 

* Βάση κλινικών δοκιμών 6 μηνών στις οποίες συμμετείχαν 106 γυναίκες.

** Βασισμένο σε όσους εξέφρασαν γνώμη σχετικά με συγκριτικές κλινικές δοκιμές διάρκειας 6 μηνών.

 

 

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[5868].Name}}
{{::LoadedProducts[5868].Name}}
{{::LoadedProducts[5868].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[5868].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Άλλα άρθρα

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]