Cookies: Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική τους. Το κατάλαβα
Κλείσιμο
Έχετε αλλάξει Καμπάνια αλλά το Καλάθι σας δεν έχει μεταβληθεί.
Έχετε αλλάξει Καμπάνια και το Καλάθι σας έχει ενημερωθεί ανάλογα.

Αποθέωση για τις βλεφαρίδες σου!

Ξεκλείδωσε το μυστικό για εντυπωσιακές βλεφαρίδες! Ξέχνα τους κόμπους και τις μουτζούρες. Πολλαπλάσιες βλεφαρίδες με εκρηκτικό όγκο, μήκος, ανόρθωση!

 

«Ξεκίνησα να …βάφομαι γύρω στα 15. Εκνευριστικά τυχερή για όλες τις φίλες, αφού η μητέρα μου ήταν αισθητικός και – διακριτικά, για να έχω την αίσθηση ότι κάνω ότι θέλω – η προσωπική μου “mua”. Από εκείνη έμαθα ότι το σημαντικότερο βήμα στο μακιγιάζ ματιών, κάθε μέρα, κάθε ώρα, είναι η μάσκαρα! Και κάπου εκεί σταμάτησα να πασαλείβομαι με μαύρο μολύβι πάνω, κάτω…» Ιωάννα, 35. Αργά ή γρήγορα όλες μας συνειδητοποιήσαμε ότι αν έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε μόνο ένα προϊόν για μακιγιάζ ματιών, αυτό είναι η τέλεια μάσκαρα! Αυτό που θες κάθε μέρα, κάθε στιγμή, είναι να τονίσεις το βλέμμα σου, να αναδείξεις το στυλ σου και να καθρεφτίσεις τη διάθεσή σου. Ε οκ, και να έχεις τις βλεφαρίδες της Beyonce ή τηςKaty Perry… Δηλαδή βλεφαρίδες που δεν κολλάνε, δεν κάνουν κόμπους και δε μουτ ζουρώνουν. Θέλεις βλεφαρίδες σούπερ πυκνές, ανορθωμένες και με εκρηκτικό μήκος. Δες πως:

 

1. Σίγουρα έχεις την τέλεια μάσκαρα;

 

Κάθε φορά έχεις την εντύπωση ότι βρήκες την ιδανική μάσκαρα και κάθε φορά κάτι συμβαίνει; Κουράστηκες να ψάχνεις; Λογικό. Ανακάλυψε σήμερα την επαναστατική Avon True Ultra Volume Mascara και έσω έτοιμη για την αποθέωση των βλεφαρίδων σου! Τολμάς να τραβήξεις όλα τα βλέμματα με μια σου ματιά;   

Ανυπομονείς για περισσότερες λεπτομέρειες; Αυτή η μάσκαρα αποτελεί καινοτομία και έχει την υπερδύναμη τριών επιδράσεων. Αυξάνει, καθώς η φόρμουλα που περιέχει θα καλύψει κάθε βλεφαρίδα μεγιστοποιώντας την πυκνότητά τους κατά 100% *. Πολλαπλασιάζει, καθώς γεμίζει τα κενά δημιουργώντας αμέσως την αίσθηση περισσότερων βλεφαρίδων. Μεγιστοποιεί χάρη στο εκρηκτικό μήκοςκαι ανορθώνει άμεσα τις βλεφαρίδες από τη ρίζα ως την άκρη. Επαναστατική καινοτομία; Δοκίμασε τη!

Πώς δουλεύει;Δεν είναι όλα μαγικά, υπάρχει μελέτη και εφαρμογή της τεχνολογία πίσω από αυτό! Γνώριζες ότι το Smart Fiber Complex περιέχει ίνες και σωματίδια σε ποικίλα μεγέθη και σχήματα που δημιουργούν μια πυκνωτική κουβέρτα γύρω από κάθε βλεφαρίδα σου; Αν σκεφτείς αυτή τη σούπερ φόρμουλα μαζί με το αμυγδαλωτό βουρτσάκι, το οποίο αγκαλιάζει και καμπυλώνει τις βλεφαρίδες χωρίς να δημιουργεί κόμπους, τότε θα έχεις την εικόνα του τελικού αποτελέσματος: απίθανα πλούσιες βλεφαρίδες!

 

2. Tipsγιατηνεφαρμογή

 

Ακολούθησετο εξήςτελετουργικό: Χρησιμοποίησε το βουρτσάκι με ελάχιστη ποσότητα προϊόντος. Η επιπλέον ποσότητα κάνει κόμπους. Θυμήσουπως κάθεμάσκαρα έχει βουρτσάκι βουτηγμένο αρκετές ώρες μέσα στο προϊόν. Άρα, πριν την πρώτη στρώση, πέρασετο βουρτσάκι πάνω από μια χαρτοπετσέτα ή χαρτομάντιλο για να αφαιρέσεις τυχόν επιπλέον υλικό.

Προσπάθησενα κάνεις πολλά μέσα έξω με το βουρτσάκι. Ίσως σου φαίνεταιλογικό σαν κίνηση, για να μαζέψεις υλικό πάνω στο βουρτσάκι, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα και το πιο σωστό. Σκέψου επίσης ότι δεν είναι αντλία, άρα αυτή η κίνηση είναι απλά ένας σίγουρος τρόπος για να στεγνώσει πολύ γρήγορατο υλικό. Αντ’αυτού, μπορείς να στροβιλίσειςτο βουρτσάκιμέσα στο σωληνάριογια να έχεις τησωστή ποσότητα, χωρίς να στεγνώνει η φόρμουλα.

Χρησιμοποίησε την τεχνική Wiggle όταν βάζεις μάσκαρα. Τι είναι αυτό; Ξεκινάςαπό τη βάση των βλεφαρίδων και περιστρέφεις το βουρτσάκιαπό τα αριστερά προς τα δεξιά, αντί για πάνω κάτω (να θυμάσαι ότι η επικάλυψη και των δύο πλευρών των βλεφαρίδων είναι απαραίτητη για πλούσιο όγκο). Στη συνέχεια, πέρνατο βουρτσάκιμε ζιγκ-ζαγκ κίνηση προς τα επάνωκατά μήκος των βλεφαρίδων. Αυτό βοηθά να καλυφθείκάθε ίντσα των βλεφαρίδων, για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.

 

 

3. Φρόντισε τη μάσκαράσου

Μετά από πολλές χρήσεις η μάσκαρα μπορεί να χρειαστεί ένα… ζεστό μπάνιο! Ναι, αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως, αλλά γίνεται! Για να διατηρήσειςτην υγρασία του υλικού και να σπάσουν οι κόμποι στο εσωτερικό, είναι καλή ιδέα να βυθίσειςτο σωληνάριο, καλά κλεισμένο,σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό. Αυτό θα κάνει το προϊόνπιο ρευστόκαι πιο εύκολο στην εφαρμογή!

* Κλινική μελέτη 3 ημερών με 20 γυναίκεςνα συμμετέχουν.

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[5877].Name}}
{{::LoadedProducts[5877].Name}}
{{::LoadedProducts[5877].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[5877].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Άλλα άρθρα

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]