Cookies: Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική τους. Το κατάλαβα
Κλείσιμο
Έχετε αλλάξει Καμπάνια αλλά το Καλάθι σας δεν έχει μεταβληθεί.
Έχετε αλλάξει Καμπάνια και το Καλάθι σας έχει ενημερωθεί ανάλογα.

Το βλέμμα θέλει τέχνη: 5 σημεία - κλειδιά στην επιλογή της μάσκαρα

Το να επιλέξουμε τη σωστή μάσκαρα μπορεί τελικά να μην είναι τόσο εύκολο: Τι αποτέλεσμα θέλουμε; Χρειάζεται να σκεφτούμε το σχήμα του ματιού; Ποια επιλογή είναι ιδανική για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα αλλά με σχετικά εύκολο και γρήγορο τρόπο; Και, το πιο σημαντικό, ποια μάσκαρα αναδεικνύει τα καλά χαρακτηριστικά του ματιού μας και «κρύβει» τις ατέλειες; Πάμε να ανακαλύψουμε τι πρέπει να σκεφτόμαστε όταν αναζητούμε την ιδανική μάσκαρα!

 

Αυτή η διαδικασία απαιτεί στρατηγική σκέψη και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Ακριβώς όπως οι ιδιοφυΐες, πρέπει να σκεφτούμε, να αναλογιστούμε, να το σκεφτούμε και να αποφασίσουμε ποιοι είναι οι αξιόπιστοι σύμμαχοι μας για το καθημερινό μας μακιγιάζ. Ας το εξετάσουμε σε βάθος!

Για να καταφέρουμε να μεταφέρουμε τη στρατηγική σκέψη στον κόσμο του make Up, πρέπει να βασιστούμε σε μια αληθινή ιδιοφυΐα: Τη μάσκαρα Avon True 5-σε-1 Lash Genius . Είναι ο σύμμαχος μας σε αυτή τη «μάχη»! Η σύνθεση της έχει μορφή ζελέ και γεμίζει ομοιόμορφα τις βλεφαρίδες με βαθύ μαύρο χρώμα! Το έξυπνο βουρτσάκι ελέγχου είναι απλώς καταπληκτικό! Έχει σχεδιαστεί για να ανυψώνει, να τεντώνει και να διαχωρίζει τις βλεφαρίδες σας και έχει μια ειδική άκρη για να πιάνει ακόμα και τις πιο μικροσκοπικές βλεφαρίδες.

Είναι γεγονός: Από τη γέννηση των τάσεων στο make -up οι γυναίκες αγαπούν τα must-have προϊόντα και αναζητούν τον τέλειο συνδυασμό από όσα τα προϊόντα αυτά υπόσχονται. Μοντέλα, ηθοποιοί και stars σε κάθε χώρο, χρησιμοποιούν το μακιγιάζ για να επιβεβαιώσουν την όμορφη και προκλητική εμφάνιση τους. Ακόμα και όσες δε φορούν πολλά προϊόντα Make Up και επιλέγουν ένα πολύ πιο φυσικό look, επιλέγουν αυτά που τις κάνει να νιώθουν ασφαλείς και σίγουρες. Είναι σίγουρο ότι η μάσκαρα είναι το πιο δημοφιλές προϊόν μακιγιάζ, βοηθά να καθοριστεί το βλέμμα μας, που είναι το παράθυρο της ψυχής μας.

Αυτά είναι τα 5 σημεία που πρέπει να σκεφτούμε κατά την αναζήτηση της τέλειας μάσκαρα:

1. Πλούσιος Όγκος

Ο όγκος είναι η πρώτη απαίτηση που έχουμε από μια μάσκαρα. Δίνει στα μάτια μας ένταση και μας κάνει να έχουμε το πιο κουκλίστικο βλέμμα

 

2. Μήκος που κολακεύει

Το μήκος είναι θεμελιώδες για καλό αποτέλεσμα, ειδικά για όσες δεν έχουν μακριές βλεφαρίδες και βασίζονται στη μάσκαρα για να αντισταθμίσουν ότι δεν τους έχει δώσει η φύση.

 

 

3. Ακριβής Διαχωρισμός

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι κόμποι στο βλέμμα. Η σωστή μάσκαρα θα πρέπει να τονίσει το βλέμμα μας, αλλά αποφεύγοντας αυτό το ενοχλητικό φαινόμενο. Ο διαχωρισμός μετράει!

 

4. Ανόρθωση

Τα μάτια που μαγνητίζουν τραβάνε την προσοχή επάνω τους. Πολλές γυναίκες εύχονται να είχαν μεγαλύτερα μάτια, σχεδόν σαν cartoon, αλλά χρησιμοποιούν λάθος συμβουλές για να το επιτύχουν. Ανασηκώνοντας την επάνω βλεφαρίδα μπορούμε να έχουμε το εφέ των μεγαλύτερων ματιών που αναζητούμε!

 

 

5. Έντονο χρώμα

Οι έντονες χρωστικές ουσίες και τα μικροσωματίδια είναι μικροσκοπικοί βοηθοί για την επιθυμητή ένταση στο χρώμα: ένα βαθύ μαύρο ή ένα έντονο σκούρο καφέ είναι ιδανικές επιλογές απόχρωσης για κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

 

 

Συμβουλές για τη σωστή χρήση της Μάσκαρα:

Δυστυχώς, η επιλογή της λάθος μάσκαρα ή η λάθος χρήση της είναι πιο συχνή από ό, τι νομίζετε. Για παράδειγμα, πάρα πολλά στρώματα προϊόντος μπορεί να βαρύνουν υπερβολικά τις βλεφαρίδες σας και αυτό θα σας δώσει ένα μουτζουρωμένο βλέμμα αντί για ένα φυσικό λαμπερό look. Αν θέλετε να βρείτε τον ιδανικό τρόπο για να εφαρμόσετε μάσκαρα ανάλογα με το σχήμα των ματιών σας, ακολουθούν ορισμένες οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε:

    · Αν τα μάτια σας έχουν απόσταση το ένα από το άλλο, εστιάστε στην εσωτερική γωνία και το μέσον του βλεφάρου, ώστε να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν πιο κοντά το ένα με το άλλο.

     · Αν έχετε μικρά μάτια, προσπαθήστε να τα κάνετε να δείξουν μεγαλύτερα, βάζοντας περισσότερο προϊόν στη μέση του βλεφάρου.

     · Αν έχετε στενά μάτια με καπάκι, εστιάστε στις έξω γωνίες των ματιών για να τα κάνετε να δείχνουν πιο διάπλατα. Εφαρμόστε προϊόν στις βλεφαρίδες με έμφαση στις ρίζες.

     · Αν έχετε αμυγδαλωτά μάτια, προσπαθήστε να δώσετε έμφαση στο μήκος και όχι τόσο πολύ στο πάχος, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα έχετε λάθος αποτέλεσμα.

     · Αν τα μάτια σας είναι καθοδικά, δώστε έμφαση στις εξωτερικές γωνίες και ποτέ μη βάζετε προϊόν στις κάτω βλεφαρίδες.

Και θυμηθείτε: για να είστε νικήτρια στη «μάχη της Μάσκαρα», δε χρειάζεται ολόκληρος στρατός αλλά μόνο ένας πιστός σύμματος, και αυτός είναι η Μάσκαρα Avon True 5-σε-1 Lash Genius.

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[11764].Name}}
{{::LoadedProducts[11764].Name}}
{{::LoadedProducts[11764].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[11764].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Άλλα άρθρα

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]