Cookies: Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική τους. Το κατάλαβα
Κλείσιμο
Έχετε αλλάξει Καμπάνια αλλά το Καλάθι σας δεν έχει μεταβληθεί.
Έχετε αλλάξει Καμπάνια και το Καλάθι σας έχει ενημερωθεί ανάλογα.

Θεϊκά συστατικά εμπνευσμένα από την Ελληνική & Ρωμαϊκή Εποχή

Όλοι αγαπούν την μυθολογία, τις θαρραλέες πράξεις των ηρώων, τον φόβο των οργισμένων θεών. Και δεν είναι απαραίτητο να διαβάσεις την Ιλιάδα για να έχεις μια ιδέα για την εμμονή που είχαν οι αρχαίοι με την αθανασία. Στη μυθολόγια ζήλευαν τους θεούς για την δυνατότητα να μην μεγαλώνουν και ειδικότερα για το ότι δεν μπορούσαν να πεθάνουν. Η νεότητά τους, η ομορφιά και η γοητεία τους ήταν σταθερή και αιώνια και ο χρόνος δεν ήταν εχθρός τους.

 

Οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι είχαν μεγάλο σεβασμό προς αυτούς και εμπνέονταν από τα δώρα τους τα οποία χάριζαν ευημερία και ευεξία. Λάμβαναν φυσικά δώρα από τους Θεούς και σε αντάλλαγμα τους έκαναν προσφορές ή θυσίαζαν ζώα. Οι θρησκευτικές τελετές πλαισιώνονταν από αρώματα και αποστάγματα ώστε να δημιουργηθεί μια ιεροπρεπής ατμόσφαιρα.

Όμως τα βότανα και τα έλαια δεν χρησιμοποιούνταν μόνο σε θρησκευτικές τελετές, τα πολυτελή τους αρώματα τα απολάμβαναν κάθε στιγμή.

Δεν μπορούσαν να επιτύχουν την αθανασία, μπορούσαν όμως να χαρίσουν στο σώμα τους μια νεανική εμφάνιση χάρη σε εκείνες τις θαυματουργές ουσίες.

Ανάμεσα σε αυτά, δύο μπορούν ακόμα να βρεθούν και να χρησιμοποιηθούν, ίσως να μην μπορέσουν να αποκτήσουν την αθανασία αλλά θα πάρουν μια ιδέα πώς είναι.

 

Άνθος Immortelle

Μαζί με τις απίστευτες ιδιότητες και τα οφέλη για την υγεία, αυτό το λουλούδι είναι γνωστό για την απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα. Οι ευαίσθητες επιδερμίδες δεν επηρεάζονται αρνητικά από την εφαρμογή του, ίσα-ίσα το ακριβώς αντίθετο. Οι αρχαίοι ήρωες θεράπευαν μόνοι τους τις πληγές τους τρίβοντας το άνθος immortelle σε επιδερμίδα που είναι ξηρή και ταλαιπωρημένη. Το γοητευτικό του άρωμα δίνει την υπόσχεση της νεανικής εμφάνισης σε συνδυασμό με το άρωμα λουλουδιών που ηρεμεί το μυαλό και αναζωογονεί το σώμα.

Όλα αυτά βρίσκονται στο μπουκάλι Maxima, το κομψό άρωμα για εκείνη που θα την κάνει να αισθάνεται σαν θεά. Λίγοι ψεκασμοί από το Άρωμα θα της χαρίσουν την αίσθηση ενός μπουκέτου λουλουδιών, αλλά αν θέλει ένα πιο απαλό απότέλεσμα η Λοσιόν Σώματος μετά το ντους το βράδυ ή το πρωί είναι αυτό που χρειάζεται. Μπορεί επίσης να έχει όλη αυτή την δύναμη και τη μεγαλοπρέπεια μαζί της όπου πηγαίνει, χάρη στο Μίνι Άρωμα σε Σπρέυ!

 

Λιβάνι

Μια ιδιαίτερα ιεροπρεπής ουσία, το Λιβάνι, χρησιμοποιούταν στις θρησκευτικές τελετές και η μεγαλοπρέπειά του εντάθηκε ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι αρχικά το προσέφεραν στους Θεούς. Στην πραγματικότητα, ήταν ένα από τα τρία δώρα που προσέφεραν οι τρεις μάγοι στην γέννηση του Χριστού. Εκχυλίζεται από την ρητίνη του δέντρου και χρησιμοποιείται σε αποστάγματα και αρώματα χάρη στο δυνατό αλλά ελαφρώς εσπεριδοειδές άρωμά του.

Το Maxime είναι ένα δυνατό άρωμα, που κάθε άντρας θα αισθανόταν περήφανος να φοράει, ως έκφραση της προσωπικότητας και του θάρρους του. Το Καθαριστικό για τα Μαλλιά & το Σώμα θα τον αφήσει να κάνει το μπάνιο του εμπνέοντας δυναμισμό, και το Άφτερ Σέιβ θα αφήσει την επιδερμίδα του απαλή και ενυδατωμένη. Παρ’όλα αυτά, αν θέλει το ξυλώδες άρωμά του να παραμείνει μαζί του όλη ημέρα, θα πρέπει να ψεκάσει λίγο από το Άρωμα και στιγμιαία θα αισθανθεί την έντασή του και θα τον βοηθήσει στο μέγιστο.

Εμπνευσμένα από το παρελθόν αλλά με βλέμμα στο μέλλον, αυτά τα αρώματα θα σας δώσουν την ευκαιρία να ζήσετε όπως ποτέ πριν. Σας αφήνουν να νιώσετε όπως μια γοητευτική θεά ή ένας θαραλλέος ήρωας αλλά σας βοηθούν και να εκφράσετε τον εαυτό σας στο μέγιστο.

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[13308].Name}}
{{::LoadedProducts[13308].Name}}
{{::LoadedProducts[13308].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[13308].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[13309].Name}}
{{::LoadedProducts[13309].Name}}
{{::LoadedProducts[13309].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[13309].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Άλλα άρθρα

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]