Cookies: Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική τους. Το κατάλαβα
Κλείσιμο
Έχετε αλλάξει Καμπάνια αλλά το Καλάθι σας δεν έχει μεταβληθεί.
Έχετε αλλάξει Καμπάνια και το Καλάθι σας έχει ενημερωθεί ανάλογα.
Η ΟΜΟΡΦΙΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
CRUELTY FREE
Για την ομορφιά, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είναι απαλλαγμένη από τη βαναυσότητα (cruelty free). Όχι μόνο στην Avon, αλλά παντού.

Δεν πραγματοποιούμε δοκιμές προϊόντων ή συστατικών σε ζώα πουθενά στον κόσμο. Επιδιώκουμε την αποδοχή μεθόδων χωρίς τη χρήση ζώων εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Εδώ θα δείτε μερικά από τα μέτρα που λαμβάνουμε για να προστατεύουμε τους μαλλιαρούς μας φίλους...

 

Global stand against animal testing
ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΕ ΖΩΑ
Ως η παγκοσμίως πρώτη εταιρεία καλλυντικών που σταμάτησε τις δοκιμές των προϊόντων της σε ζώα στις χώρες δραστηριοποίησής της, επιδιώκουμε την υιοθέτηση μεθόδων χωρίς τη χρήση ζώων εδώ και τρεις δεκαετίες.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε προϊόντα που όχι απλώς ανταποκρίνονται αλλά υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας, χωρίς να θίγεται η δέσμευσή μας στην καλή διαβίωση των ζώων, στα πρότυπα ασφαλείας ή τις κανονιστικές απαιτήσεις.
CFI
CRUELTY FREE INTERNATIONAL (CFI)
Η Avon πιστεύει ότι η ομορφιά πρέπει να είναι απαλλαγμένη από τη βαναυσότητα (cruelty free) Είμαστε περήφανοι που έχουμε λάβει την πιστοποίηση Leaping Bunny, εντός παγκόσμιου προγράμματος το οποίο θέτει πρότυπα cruelty free πέρα και πάνω από τις νομικές απαιτήσεις.
Όλα τα προϊόντα Fragrance, Avon Care και Anew έχουν εγκριθεί στο πλαίσιο του προγράμματος Leaping Bunny της Cruelty Free International, που αποτελεί τον διεθνώς αναγνωρισμένο χρυσό κανόνα για προϊόντα cruelty free.
Τηρούμε την πολιτική σταθερής καταληκτικής ημερομηνίας και παρακολουθούμε προνοητικά τους προμηθευτές μας, για να διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας συμμορφώνονται διαρκώς με τα κριτήρια του προγράμματος Leaping Bunny. Το σύστημα παρακολούθησης προμηθευτών μας ελέγχεται επίσης ανεξάρτητα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Cruelty Free International, το πρόγραμμα Leaping Bunny και τα κριτήρια Leaping Bunny, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.crueltyfreeinternational.org.
"Η πιστοποίηση της Avon στο πλαίσιο του προγράμματος Leaping Bunny αποτελεί πραγματικό ορόσημο για την παγκόσμια εταιρεία και αποδεικνύει τη δέσμευσή της να συμβάλλει στον τερματισμό των δοκιμών σε ζώα για καλλυντικά. Με μεγάλη μας χαρά την υποδεχόμαστε ως μέλος της οικογένειας Leaping Bunny!"
Michelle Thew, Διευθύνων Σύμβουλος, Cruelty Free International

 

PETA
PETA γιορτάζει τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της Avon να τερματίσει όλες τις δοκιμές καλλυντικών σε ζώα παντού στον κόσμο, γνωρίζοντας παράλληλα ότι θα το κάνουν και εκατομμύρια καταναλωτές. Η υποστήριξη της Avon για μεθόδους δοκιμών χωρίς ζώα έχει κάνει σημαντική διαφορά στην ανάπτυξη, τη χρήση και την αποδοχή εναλλακτικών λύσεων στις δοκιμές σε ζώα."
Kathy Guillermo, Senior Vice President, PETA
Humane Society International
Humane Society International (HSI)
Υποστηρίζουμε την καμπάνια #BeCrueltyFree της HSI που καλεί στην απαγόρευση των δοκιμών καλλυντικών σε ζώα, σε βασικές παγκόσμιες αγορές ομορφιάς.
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συγκαταλέγουμε την Avon στους υποστηρικτές της καμπάνιας #BeCrueltyFree, καθώς συνεργαζόμαστε με νομοθέτες σε όλο τον κόσμο για ουσιαστική αλλαγή πολιτικής, που αντανακλά το κοινό μας όραμα για ομορφιά χωρίς σκληρότητα".
Troy Seidle, Αντιπρόεδρος Έρευνας & Τοξικολογίας HSI
Fund for the Replacement of Animals in Medical Experiments
Fund for the Replacement of Animals in Medical Experiments (FRAME)
Στην Ευρώπη, συνεργαζόμαστε με την FRAME εδώ και 30 χρόνια.
"Η FRAME είναι αφιερωμένη στην ανάπτυξη νέων, έγκυρων και ηθικών επιστημονικών μεθόδων που θα αντικαταστήσουν την ανάγκη για πειραματόζωα στην ιατρική και επιστημονική έρευνα, την εκπαίδευση και τις δοκιμές. Η απόφαση της Avon να σταματήσει τις δοκιμές στην Κίνα στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα στην παγκόσμια βιομηχανία καλλυντικών, ότι οι δοκιμές σε ζώα για καλλυντικά είναι περιττές και απαράδεκτες και ότι πρέπει να πιέσουμε για παγκόσμια αποδοχή εναλλακτικών τεχνικών, που είναι επιστημονικά έγκυρες και έχουν ανθρώπινη σημασία".
Amy Beale, Επιστημονικός Σύμβουλος FRAME
Institute for In Vitro Sciences
Institute for In Vitro Sciences (IIVS)
"Η Avon συνεργάζεται με την IIVS για περισσότερα από είκοσι χρόνια, για να αναπτύξει και να χρησιμοποιήσει νέες πλατφόρμες δοκιμών in vitro, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των προϊόντων της. Αυτές οι επιτυχημένες προσεγγίσεις έχουν υιοθετηθεί και από άλλες εταιρείες του κλάδου. Επιπλέον, η Avon έχει υποστηρίξει τα προγράμματα IIVS Education and Outreach, για την προώθηση της χρήσης και της αποδοχής αυτών των μεθόδων παγκοσμίως".
Amanda Ulrey, Πρόεδρος IIVS
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Πραγματοποιεί η Avon δοκιμές σε ζώα;
Η Avon δεν δοκιμάζει ποτέ προϊόντα σε ζώα. Σε καμία περίπτωση η Avon δεν διεξάγει δοκιμές σε ζώα για κανένα από τα συστατικά και τα προϊόντα της. Επίσης, η Avon δεν απαιτεί από τους προμηθευτές συστατικών και προϊόντων που παράγονται για την Avon να διεξάγουν δοκιμές σε ζώα για λογαριασμό μας. Είμαστε σθεναρά αντίθετοι στις δοκιμές καλλυντικών σε ζώα εδώ και τρεις δεκαετίες. Μετά από ενδελεχή έρευνα σε ολόκληρη την αλυσίδας εφοδιασμού μας σε συνεργασία με την Cruelty Free International (CFI), είμαστε περήφανοι που λάβαμε την πιστοποίηση Leaping Bunny. Η CFI αποτελεί τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο χρυσό κανόνα για καταναλωτικά προϊόντα cruelty free, γεγονός που μας βοηθά να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή διαβεβαίωση όταν κάνετε τις αγορές από εμάς.

Πώς διασφαλίζει η Avon την ασφάλεια των προϊόντων της χωρίς δοκιμές σε ζώα;

Η ασφάλεια των πελατών μας είναι υψίστης σημασίας και τεκμηριώνουμε την ασφάλεια των προϊόντων μας χρησιμοποιώντας καθιερωμένες μεθόδους δοκιμών χωρίς τη χρήση ζώων, όπως η εφαρμογή των υφιστάμενων δεδομένων, η μοντελοποίηση σε υπολογιστή και οι δοκιμές in vitro για τη διασφάλιση της ασφάλειας των καλλυντικών προϊόντων Avon.

Εάν είστε cruelty free, σημαίνει ότι δεν πουλάτε προϊόντα στην Κίνα;

Η Avon δεν πραγματοποιεί δοκιμές σε ζώα. Παρόλο που δραστηριοποιούμαστε στην Κίνα (όπου η δοκιμή ορισμένων προϊόντων σε ζώα απαιτείται από τη νομοθεσία) αλλάξαμε τη σύνθεση και διακόψαμε ορισμένες σειρές προϊόντων, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στους πελάτες μας στην Κίνα, χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τη μακροχρόνια δέσμευσή μας στην καλή διαβίωση των ζώων.

Τι άλλο κάνει η Avon;

Παράλληλα με τον τερματισμό των δοκιμών σε ζώα σε όλες τις επωνυμίες μας, προσπαθούμε ακατάπαυστα να ενσωματώνουμε περισσότερα φυτικά, φυσικά και συνθετικά συστατικά στα προϊόντα μας χωρίς να επηρεάζουμε αρνητικά τον πολύτιμο πλανήτη μας και τους πόρους του.

Τι έπεται;

Δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε στην οριστική κατάργηση των δοκιμών σε ζώα για προϊόντα ομορφιάς και τα τελευταία 30 χρόνια συνεργαζόμαστε με επιστημονικούς οργανισμούς σχετικά με νέες μεθόδους για την αξιολόγηση της ασφάλειας των προϊόντων. Θα συνεχίσουμε το έργο μας αυτό και θα εξακολουθήσουμε να συνεργαζόμαστε με τους συνεργάτες μας για μια ουσιαστική θετική αλλαγή.

Έχετε απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας (media@avon.com). Για ερωτήσεις σχετικά με τις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Πουέρτο Ρίκο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.avon.com.

 

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]