Cookies: Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική τους. Το κατάλαβα
Κλείσιμο
Έχετε αλλάξει Καμπάνια αλλά το Καλάθι σας δεν έχει μεταβληθεί.
Έχετε αλλάξει Καμπάνια και το Καλάθι σας έχει ενημερωθεί ανάλογα.
Δείτε μας τώρα όπως μας βλέπουν τα Μέλη μας
Τους τελευταίους έξι μήνες στην Avon έχουμε δουλέψει σκληρά και τώρα είμαστε έτοιμοι να επαναλανσάρουμε το brand μας, είμαστε έτοιμοι να ενισχύσουμε τη φωνή μας και να μιλήσουμε για αυτό που πιστεύουμε. Βλέπουμε ακόμα την ομορφιά διαφορετικά, δεν θέλουμε να την ορίσουμε ως το τέλειο eyeliner ή ένα έντονο κραγιόν: η ομορφιά για εμάς είναι ελευθερία, αυτοπεποίθηση, είναι η δυνατότητα επιλογής και όλα αυτά μαζί.
Και αυτά δεν είναι απλά λόγια, ποιος ξέρει τι αντιπροσωπεύει η Avon καλύτερα από τους ανθρώπους μας; Ας δούμε πώς η νέα, τολμηρή στάση μας τους ενέπνευσε να βγουν στον κόσμο και να υψώσουν τη φωνή τους:

Γιώργος Κοκαρίδας, Διευθυντής Περιοχής
"Όταν άκουσα για πρώτη φορά την ανανέωση της εταιρίας μας, ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί αυτό σημαίνει ότι η Avon εξελίσσεται για να ταιριάζει με τις αλλαγές στην αγορά, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί το ίδιο ήθος και σκοπό. Αυτό σημαίνει ότι είναι ενημερωμένη σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον και προσαρμόζεται σε αυτό, διατηρώντας παράλληλα τις ίδιες προτεραιότητες που είχε πάντα.
Πιστεύω βαθιά ότι αυτή η ανανέωση θα βοηθήσει την Avon και θα μας βοηθήσει όλους -ως Διευθυντές Περιοχής- να συνδεθούμε με νέο κοινό, να εμπνεύσουμε τα υπάρχοντα μέλη μας, να προχωρήσουμε σε μια ολοκαίνουργια σύγχρονη εποχή! Θα αντικατοπτρίζει επίσης την ηγετική θέση μας στην αγορά και θα αποδεικνύει με σαφήνεια το εύρος και το βάθος των υπηρεσιών που προσφέρουμε στα μέλη μας.
Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι τι συμβαίνει μαζί τους και τους δίνω μια ιδέα για το τι πρόκειται να έρθει. Αυτό θα διασφαλίσει ότι όλα τα μέλη του δικτύου μου θα αισθάνονται ότι είναι μέρος της αλλαγής. Κάνοντάς τους να αισθάνονται ότι έχουν συμβάλει στην ιστορία μας, οι άνθρωποι θα αισθάνθούν μέρος αυτής και θα τους επηρεάσει πολύ θετικά και σε προσωπικό επίπεδο."

Κωνσταντίνα Δερμετζόγλου, Διευθύντρια Περιοχής
"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και πάρα πολύ χαρούμενη που η Avon εκσυγχρονίζεται και πιστεύω απόλυτα ότι θα με βοηθήσει να επεκτείνω και να αναπτύξω την επιχείρησή μου. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτά τα υπέροχα νέα με τον κόσμο με κάθε τρόπο."

Άννα Φοίφα, Διευθύντρια Περιοχής
"Είμαι στην οικογένεια της Avon από τον Δεκέμβριο του 2019. Έχω βιώσει πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια αυτού του έτους λόγω του ιού που ήρθε στη ζωή μας και έχω μάθει να εξελίσσομαι και να γίνομαι όλο και καλύτερη! Οπότε Ναί, είμαι ενθουσιασμένη που η Avon ανανεώνεται, επειδή πιστεύω σε αλλαγές! Μας κάνουν πιο δυνατούς!
Καθώς όλα γίνονται ψηφιακά στις μέρες μας, το να υποστηρίζουμε ένα επικαιροποιημένο brand κάνει την επιχείρησή μας να αφορά και τις μικρότερες ηλικίες. Καθώς όλα εξαρτώνται πλέον από την εμφάνιση, είτε μας αρέσει είτε όχι, πιστεύω ότι η Avon θα είναι πιο δημοφιλής ανάμεσά τους και κανείς δεν θα στρέψει τα μάτια του μακριά της χωρίς να ρωτήσει γι'αυτήν!
Ανυπομονώ να μοιραστώ τη νέα μας εμφάνιση με το δίκτυό μου και να εξελιχθώ μέσα σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια της Avon, όπως ένα παιδί μαθαίνει και μεγαλώνει για να είναι ενήλικας, ώριμος και σίγουρος! Ευχαριστώ, Avon!"
{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]